KYYJÄRVEN PÖLKKIEN SUKU

Kyyjärven Pölkeistä tähän on otettu vain osittainen kaaviokuva muutamista kantaisän jälkeisistä sukupolvista. Lähinnä on seurattu patriarkaalisesti sitä  sukuhaaraa, joka asui Kyyjärven Pölkissä. Monia 1700-luvulla haarautuneita ketjuja ei tässä yhteydessä ole selvitetty.

Kuten muilla sivuilla on esitetty, on Perhon Pölkkien sukuhaara mitä ilmeisemmin lähtöisin Kyyjärveltä. Historiallisesti luotettavaa kytkentää ei kuitenkaan toistaiseksi ole löydetty. Tässä esitetyt perustiedot ovat Heikki Lylyahon eri lähteistä keräämät. Niihin perustuva Kyyjärven Pölkkien sukukaavio aukeaa
tästä

Asko Niskala on  listannut  sukunsa  kotisivuilla Kyyjärven Pölkkejä. Tietojen keräilyn oli aloittanut hänen isänsä lähinnä kai siksi, että suvullansa oli liittymä Pölkkien sukuun. Tiedot löytyvät seuraavasta linkistä:
http://www.askoniskala.fi/genealogy/sukututkimus1.htm


Moniin Kyyjärven naapurikuntiin on muuttanut Pölkkejä ja uusia sukuketjuja siten syntynyt. Sukuyhteyksiä Pölkkeihin on selvittänyt mm. Seppo Kankainen Kankaisten suvun osalta:   http://www.elisanet.fi/seppo.kankainen/kankainen/sukutaulu/tausta.htm.

Oheiselta sivulta löytyy myös Pölkki-yhteyksiä:  http://www.strang.ch/SUKU/WALLENIU.HTM

 

 

Etusivulle